Top news

Wij helpen je met tips over al je dating vragen.We hebben voor u een overzichtelijk top 10 gemaakt van de echte toppers!Bij krijgt u een vragenlijst die u invult waaruit u andere leden vind die dezelfde interesses hebben als jou...
Read more
De brandweer vermoedt dat de zaak is aangestoken (Justin) - In de Sahara is het zonder-meer erg droog (Justin) - Een walvis zonder w is ook al vis (Ferdi) - Doet een olifant mee aan een toneelstuk, toneel stuk (Esmee)..
Read more
Toegespitst op uw persoonlijke situatie.Een hypotheek is een maatwerkproduct.Wilt u een vaste lage rente voor de gehele looptijd en de zekerheid dat na deze periode uw totale hypotheek is afgelost?En nog belangrijker is uiteraard een uitstekende financiering en hypotheek voor..
Read more

Geslacht dader lijst hamilton


geslacht dader lijst hamilton

Lees het volledige artikel Brief aan mijn beste vriendin - Libelle Hoe belangrijk je vriendin is, daar sta je niet elke dag bij stil.
Of geven we te snel op?Lees het volledige artikel Jarenlang samen en nog steeds een liefdevolle relatie.Zichtbaar op zijn borst schreef.Diezelfde vraag werd voorgelegd aan een reeks van mensen uit diverse maatschappelijke domeinen.Lees het volledige artikel Bijna iedereen pleegt overspel - Het Nieuwsblad Lees het volledige artikel Hoe krijg ik weer zin in mijn partner?
Lees het volledige artikel Zijn Facebookprofiel is mijn startpagina' - Flair Je ex loslaten boer zoekt vrouw 09 12 is niet altijd makkelijk.
Of deze toekomst beter of slechter zal zijn dan het verleden laten we in het midden.
Lees het volledige artikel Hoe ga je om met geld in je relatie?
Politiejournaal Dat je als politiebeambte met enorme stress wordt geconfronteerd door dreigingsniveau drie, staat buiten kijf.
Om maar te zeggen: elke relatie heeft zijn tempo, gaande van snel, te snel tot traag of te traag.
Met de hulp van Rika Ponnet (47 seksuologe, relatiebemiddelaar én mama van de 7-jarige tweeling Anna en Charlotte.
Het Nieuwsblad Interview van Isa Van Dorsselaer met Rika Ponnet over huwelijksbureaus voor speciale groepen.Dat heeft ze zelf bevestigd aan een Duitse krant, amper een week nadat Sylvie de scheiding met haar Rafael (29) in dezelfde krant publiek gemaakt had.Relatie-experte Rika Ponnet is geen voorstander: "We moeten al zoveel, ik vrees een beetje dat mensen allergisch geworden zijn voor verplichtingen." Lees het volledige artikel Word verliefd.Een dertiger en een vijftiger.Het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd trakteerde ons meteen op een kersvers bruidspaar, knikkende knieën en klamme handjes.Zijn we te mannelijk geworden?Lees het volledige artikel Terug bij elkaar.Ze denken terug aan de tijd waarin ze dicht bij elkaar waren en beginnen zich sneller te ergeren aan het gedrag van hun partner, vertelt relatiebemiddelaar Rika Ponnet van Duet Relatiebemiddeling.Maar nu de feestdagen weer op de loer liggen, krijgen sommige singles het toch ietwat benauwd.Tweewekelijks bekijken we een van de kunstwerken en spitsen het toe op een maatschappelijke tendens.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap