Top news

Alleen jij weet of het de moeite waard is, en alleen als je het echt geprobeerd hebt.Ga deze keer niet naar zijn huis en vertel aan hem dat je vandaag een andere kant van hem wil leren kennen.Dan kunt u..
Read more
More like this., Alweer een tuigvlogger gepakt: Snapking lichtte z'n kijkers voor meer dan tienduizend euro.Tussenstops Abu Dhabi en Jakarta.Meer informatie over cookies op vind je in ons uitgebreide cookie-statement.En dat deden ze geheel in stijl.More like this., Slecht nieuws..
Read more
Het is de vraag of het daar helemaal om draait.Schrijf jij je eigen nummers, ben je een singer songwriter of heb je een te gekke dj act in combinatie met rap of zang, dan ben je ook van harte welkom..
Read more

Ondeugende volwassen wenskaarten


ondeugende volwassen wenskaarten

Het nieuwe jaar staat voor de deur, ik geef het een prachtige kleur.
Geniet maar van de laatste uren, 2017 zal veel licht bij je toesturen!
Hij wenst je vrede en geluk, dit jaar kan nooit meer stuk.
Rode golven van liefde en geluk, stromend door je aderen, ik meen het echt, het brengt je geen ongeluk.Kaat Chiau (11 jaar wij wensen jullie allen een zalige uiteinde en mogen we met Gods zegen het nieuwe jaar met volle hart en veel vreugde verwelkomen zodat we kunnen starten met een goed begin we gaan de fouten die reeds gemaakt zijn corrigeren.Het oude jaar vol harde noten wordt met champagne overgoten ik wenst jullie echt waar een gelukkig nieuwjaar, het oude jaar is weer gaan lopen, het nieuwe jaar doet zijn deurtje open.Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.Oudjaar staat op vertrek, nieuwjaar staat voor de deur.Ik wens jullie allen een fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar).Leuk om hen te zien lachen en spelen.
Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin.
Voor de laatste dagen van dit jaar veel gezelligheid met elkaar voor de 365 dagen die dan volgen veel geluk en weinig zorgen, wij wensen jullie een vrolijk eind en een goed begin.
Het allerbeste in het nieuwe jaar.Het is wat je verdiend, ik geef het je, misschien wel, als je beste de universiteit van essex departementale tijdschema vriend.Veel geluk en vrede, veel liefde voor elkaar.Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren.Kinderen die bombels en vuurwerk afschieten, opgepast met het gevaar dat kan ontstaan.Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld.Een heel nieuw jaar volkomen naar je zin dat t beste uit 2009 het slechtste mag zijn in 2010.Aandacht voor de naaste, het wordt een prachtig jaar.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap